maandag 22 juni 2015

Een nieuwe thuis een nieuw diertje in nood

Billie en Bollie hebben een nieuwe thuis! Een aardige adoptiefamilie boodt hen een ruim verblijf, een warme thuis en twee nieuwe namen aan. Vanaf vandaag gaan ze door het leven als Wodan en Afrodite. Wij zijn natuurlijk heel erg blij voor hen en hopen jullie op de hoogte te kunnen houden hoe het hen verder vergaat. 
Spijtig genoeg had deze familie ook een droevig verhaaltje bij. Eigenlijk waren ze op zoek naar een kameraadje voor dit kleine agaampje:
 
Eentje die ze gekocht hadden en hen in deze erbarmelijke staat werd afgeleverd.
Niets vermoedend dachten ze dat ze een jong gezond diertje in handen hadden, maar een bezoek aan de dierenhandel liet hen weten dat er iets niet in de haak was.  We hebben het diertje aangenomen en voorlopig Bernadette gedoopt. Ze is zo zwak dat het niet eens te zien is welk geslacht het diertje heeft. Ze is wat teentjes kwijt en n stukje staart en zo zwakjes dat het mondje niet goed toe blijft. Verschrikkelijk wat sommige mensen die dieren aandoen! En dan nog het lef hebben om ze te verkopen ook. Daar kan je natuurlijk nog geen ander diertje bijzetten, als ze het al haalt kost dit maanden revalidatie.
En wij gaan er weer voor. Zodra ze eet, eerste stop dierenarts voor n kuurtje. Smeer die duimen maar weer in, ons Bernadetje kan alle steun gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten