zaterdag 26 september 2015

I like to move it, move out

Met onze aankomende verhuis in het vooruitzicht moeten de dieren ook stilaan beginnen voorbereiden. Alles wat bijkomende stress kan veroorzaken is best achter de rug eer we aan de grote verpotting beginnen. De paarden waren eerst aan de beurt, eerst hoefjes kappen en dan ontwormen zodat ze geen wormen meenemen naar hun nieuwe wei, gelukkig hebben we hulp genoeg.



Lieve Sjuul is inmiddels weer genezen. Haar staart zal ze nooit meer in iemand anders' bek kunnen steken, maar ze lijkt het zich niet aan te trekken. Ze zwemt weer rustig bij haar kameraadjes en duwt regelmatig Sjors onder om het beste hapje eten.  Die is er weer helemaal bovenop.  Al blijft ze mokken als je ze wil oppakken.


Leroy en Lizzie staan op n luxe dieet. Omdat ze allebei nogal recent hier zijn gekomen, kunnen ze wat krachtvoer gebruiken voor ze aan de volgende verhuis moeten beginnen.  Ze eten allebei goed en Lizzie is zelfs terug aan een vervellingsronde begonnen! Leroy is de koning van zijn grot, die zien we alleen 's nachts natuurlijk.

En er zijn ook twee nieuwe bewoners. Iemand boodt ons twee rode baardagaampjes van twee weken oud aan tegen twee van de citrus agamen die hier nog vertoefden. Twee mini mini beestjes alweer 
We zijn natuurlijk blij dat er twee kleine vriendjes een thuis gevonden hebben en onde de indruk van de kleine nieuwe diertjes.  Onder de warmtelamp lijken ze misschien gelig, maar in daglicht zijn ze vuurrood. Prachtige beestjes!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten