zaterdag 17 januari 2015

Drats, Rats!

The Rythm en The Rebel

Met in gedachte dat reptielen wel eens nestratjes eten konden we deze twee gratis ratjes niet laten zitten. De eigenaar had een hele nest van deze diertjes en was er geduldig mee bezig geweest ze allemaal handtam te maken.  
Prachtige diertjes die ook nog eens heel erg intelligent en knuffelbaar zijn. 
Meneer en mevrouw bij thuiskomst in hun nieuwe verblijf geïnstalleerd en de nodig knaag-, klim- en speeltuigjes voorzien.  
De residente katten waren meteen van de partij om onze nieuwe huisgenoten te keuren.  Daar gaan we voorzichtig mee moeten zijn, Tijger is al een keertje met een rat thuisgekomen, een wild exemplaar dan wel, maar toch.  
Ondanks het taboe rond ratten moeten we toch toegeven dat het heel erg schone beestjes zijn.  Ze poetsen zichzelf en doen hun behoefte steeds op hetzelfde plekje, ver van hun nestje af.  Ze nemen voedsel voorzichtig aan en laten zich gemakkelijk hanteren.  Ideale huisgenootjes, en weinig onderhoud.  Niet te geloven dat niet meer mensen een rat als huisdier houden! Wij zijn er alvast aan verkocht, maar of dat nog gaat lukken om eventuele nestratjes te voeren aan de reptielen, daar vrees ik voor ....



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten